toalettskylt

Såg ett inlägg här för länge sedan och när jag hittade mitt gamla dockskåp i källaren hade vi lite badrumsinredning som blev över. Dessa satte jag som en skylt på dörren till badrummet.
Byrån

Äntligen har vi fått bytt ut de två vita byråarna från det stora företaget från Småland, till en skänk/byrå i teak. Mannens mormor skulle flytta till en annan lägenhet och hade inte längre plats för den här.
Glada blev ju vi såklart eftersom vi har letat efter något liknande länge (till fyndpris såklart)
Nu blev det ju ett riktigt fynd eftersom den blev helt gratis och dessutom med en historia som vi känner till.

Att sätta tv:n på en tavellist på väggen fick jag inspiration till härifrån. Lite sladdarbete kvar bara sen så.


Fatet

Hittade ett fint handgjort fat märkt BK -74 på loppis häromdagen.
Lite naggigt i kanten, men en tia var det värt tycker jag.


Toalettrenovering del 1

Vi har en liten toalett som vi rev ut för väldigt länge sedan, och efter det försvann all inspiration. Badrum och toaletter är ju rätt trist faktiskt och jag tycker inte att jag hittar så där jättemycket inspiration på nätet. Det finns ju mycket, men det mesta ser likadant ut tycker jag och allt är sådär modernt och fyrkantigt. Vårt badrum är precis ett sådant "trist" jag beskriver men det är klart, man vill ju kanske köra säkra kort. Hade jag gjort om det idag hade jag nog "freestylat" lite mer.

Nu har vi i alla fall kommit på hur vi vill ha det på den lilla toaletten (tror jag) och samlandet har börjat.
Här är steg 1. Nu ska vi hitta en toalett också. Det finns många slags gula färger och vi vill helst ha en toalett av den gamla modellen med fyrkantig vattentank. I rätt färg.


RSS 2.0