Flower Pot

Jag hade ju gärna skrivit att jag hittade den här på en loppis, men så är tyvärr inte fallet. Dock kostade den aningens mindre pga att de har bytt utseende på sladden på de nya modellerna. Sladden är numera tyglindad i samma färg som lampan. Detta gör inte mig någonting, då jag tycker att de är fina med sin genomskinliga sladd. Den hänger fint över stringhyllan i vardagsrummet.


Clown

Den här fina Clownen fick vi från en av mina systrar, där barnen har blivit för stora för att leka med den. Man kan bygga ihop den lite som man vill. Bra med återvinning! Sedan tycker jag att den är ganska fin att ha i hyllan också.
Telefon

I rent utbildningssyfte köpte vi den här telefonen. Barnen måste ju få en chans att se hur telefonerna en gång såg ut. Att de HAR haft sladd och roterande skiva att slå numret med. Alla telefoner fick faktiskt inte plats i fickan... De är ju ganska snygga också vilket inte gör det sämre. 20 pix.
Same same but different...

I förra inlägget om dockan fick jag en kommentar där Brown Beans son hade sagt "där är ju din docka med rosenmössan mamma!”. Han tyckte att den var på pricken lik! I hennes senaste inlägg kan man se hur hennes docka ser ut. Jämför själva! :)
Här får ni dockan i repris!


Docka

Varför ser man inte sådana här dockor i leksaksaffärerna nu för tiden? Finns det t.ex kinesdockor?
Väldigt fin i alla fall och den kostade bara en femma.


Ankan

Vi köper så gott som aldrig leksaker till våra barn. I alla fall inte nya. De nya som finns här hemma är presenter och julklappar från vänner och släktingar.
Den här fina ankan är från när vi var små. Lite skavd på vingarna men det gör den bara finare enligt mig.
Kikar ut genom fönstret och längtar efter våren... precis som jag.

RSS 2.0