Inspirerande toalett

Jag hade önskat att det var en bild på vår toalett som visades här nere, otroligt inspirerande. Klinkersen hade jag ju kunnat dö för (typ). Om inte annat hade min plånbok dött då de kostar 106 kr plattan. Men oj vad snyggt!
Vi har förresten hittat en gul toalett i rätt färg och form, så nu inväntar vi bara kakelsättaren.

Bild från Byggfabriken.com

Hyllan

Den här hyllan fick vi också från mannens mormor när hon flyttade.
Den står nu i flickornas rum.

Vårt hem i tryck

Det känns helt skumt att se sitt hem sådär i en tidning och hjälp vad nervigt det var innan man fick se det. För ungefär ett halvår sedan hade vi besök av Patrik och Johanna och resultatet syns i senaste numret av Residence som kom ut i dagarna.
Barnvänliga basketdojjor

Skorna som alla har på sig.

Fina är dem allt, jag har nog nästan ett par i varje färg. Det är dock synd att kalla dem barnvänliga, i alla fall inte för mina barn. Ett evigt knytande och de får ju knappt på sig skorna själva. Inte så pedagogiskt (om man nu alltid måste vara det)
För att förenkla både för mig och för dem satte jag i barnresår istället för skosnören och nu kan till och med tvååringen ta på sig dem själv!
Lite kuriosa jag hittade på nätet;
Converse historia startade 1908, när Marquis Mills Converse sade upp sig från skofabriken han jobbade på och grundade Converse Rubber Shoe Company. Visionen var att sälja skor till alla ungdomar som höll på med sport. 1917 presenterades en av världens mest kända sko, basketsneakern the "All Star". Redan ett år senare bar "Chuck" Taylor dessa skor, superamerikanen som var basketens ambassadör i USA. Sedan starten har Converse sålt mer än 950 miljoner par skor runt hela världen.

RSS 2.0