Mattan vi tänkt på länge.

Vi har tänkt köpa den ett tag, men liksom inte fått tummen ur. Tur var väl det, för nu hittade vi den för mindre än halva priset på blocket! Nu ska vi bara hitta en annan lampa också.


Soffan

Soffan på vår balkong har min man byggt. Vi hittade inget vi gillade och visst är det roligare att få bestämma själv?! Här har vi tillbringat många dagar och kvällar i sommar.

Den har en stomme av pallar som är klädda med panel. Dynorna är gjorda av skumgummi som vi har lagt på masonitskivor. Markistyg är fasthäftat på masonitskivan. Det ger dynorna stadga och var ett enkelt sätt att få till snygga hörn på kuddarna. Markistyg är inte helt lätt att sy i heller och sömmarna släpper ju in vatten.

Han är duktig han, min man.


Finaste besöket

här fint spontanbesök fick vi idag. Vilken tur att vi precis tog ut blåbärspajen ur ugnen.


Fler fina gåvor

Detta hade min syster med sig ända från östkusten (köpt någonstans mellan östkusten och västkusten).
En fantastiskt fin rund duk och en lika fin tillbringare i plast från Gustavsberg designad av Sven-Erik Juhlin 1969-1970. Samma serie som de här muggarna.

Pang...

...sa det när den lilla fågeln flög rakt in i fönstret. Vi trodde den var död. Efter en stund ställde den sig upp och liksom funderade på vad som egentligen hade hänt. Barnen matade den stackarn med en hel hög smulor. Näst gång vi tittade ut var den borta.
Ett pennställ

En liten oansenlig sak kan tyckas, men ganska kul ändå.RSS 2.0