Julgransmatta

Jag är verkligen inte mycket för att julpynta, det mesta är ju rätt fult, och ska jag göra det ska det i alla fall inte köpas dyrt!
Hittade en julgransmatta helt i min smak! Fem riksdaler.

Koppar, koppar...

Dessa koppar fick jag av min kära kära vän, som hittade dem i sin morfars källare.
De har samma mönster som de här faten, men i annan färgställning.
I LOVE them!

TACK, vad skulle jag göra utan dig!!!

Barbamama!Hittade mamman till de här "lost kidsen". Hon fanns antagligen där när jag köpte de andra, men jag var nog inte tillräckligt uppmärksam! En femma för henne!

Skål för... socker eller annat!En fin sockerskål för en tia!

Skrivbordslampa

En riktigt orange härlig skrivbordslampa som skruvas fast i bordet. 20 kr.
Tårtfat - "Miranda" av Heikki Orvola

Har letat efter ett tårtfat på fot ett tag och sprang på detta för en tjuga! Visste inte var det var när jag köpte det, men efter lite efterforskning visade det sig vara "Miranda" av Heikki Orvola som också har designat bl.a Kivi för Iittala.

Miranda Tårtfat Arabia
Design Heikki Orvola

Tick tack, Tick tack

Hittade en klocka som bara är hur juste som helst enligt mig! Man måste dra upp den varje dag för att den ska gå rätt hela tiden och den tickar precis som hemmas hos mormor!

Jag kan inte hitta något märke på den, så jag vet inte vart den kommer från mer än från Kina, men under står det en adresslapp till en klockaffär här i stan som inte finns längre och vad jag minns har det aldrig funnits någon klockaffär på den adressen, så det ska bli spännande och se om jag kan hitta mer info om ett eventuellt årtal eller så. Titta och njut! Och visst ja... 25 kronor fick jag betala!

RSS 2.0