/ Allt från DoreDoris / jobb / life / resor /

New York, New York!

För nästan precis en månad sedan var vi iväg med jobbet i New York. Vilken stad alltså och vilken arbetsplats jag har som verkligen satsar på sin personal och skickar iväg oss på ett äventyr likt det här alltså! Konceptet kallar vi Proud with Passion vilket är och kommer att vara vår kvalitetssäkring för att ge alla våra gäster riktigt bra service.
 
Vi konfererade på förmiddagarna och hade fri tid, men med uppgifter att göra, under eftermiddagarna. Vi hade i uppdrag att försöka se och ta till oss sådant som vi kan ta med oss hem för att göra oss ännu bättre på service. Vi som jobbar på marknadsavdelningen spanade självklart efter nya idéer att marknadsföra oss och självklart tog vi med oss en hel del inspiration hem på alla plan. Det har nästan tagit lite tid att smälta allt. En månad typ...
 
Ett led i detta var studiebesök på det femstjärniga hotellet Park Hyatt som ligger på Manhattan. Vilket hotell alltså!
 
Deras spa var ju galet fint med en utsikt som heter duga. De har tagit fram en egen doft som heter Tubereuse 40 från La Labo, men som är unik för Park Hyatt. Den kan endast köpas om man är gäst på hotellet. Den doftade ljuvligt måste jag säga!
 
 
Rummen då? Snygga och stilrena såklart. 
 
 
I badrummet fanns en TV infälld i spegeln, badkar i marmor och självklart den egna doften som både tvål och body lotion.
 
 
Minibaren på rummet var välfylld och skulle man tömma den hade man fått hosta upp runt 10 000 kr.
 
Efter rundvisningen hade vi äran att äta middag (eller sen långlunch) i hotellets restaurang. Service i toppklass och mat som får en att dregla när man tänker tillbaka. Vad sägs om Hummersoppa till förrätt, grillad tonfisk till varmrätt och en riktigt krämig espresso-chokladkaka till efterrätt? Allt blev självklart väldokumenterat med både kameror och mobiler.
 
 
Tyvärr hade vi inte möjlighet att ta en drink i deras fina bar, men oj vad snygg den var!
 
 
När vi var klara med Park Hyatt tog vi oss ner till Ground Zero. Väldigt mäktigt och gripande.
 
 
Jag måste nog dela upp alla intryck, så jag avbryter här och återkommer med vårt besök i Brooklyn och Williamsburg, som jag tyckte var hur grymt som helst!