/ Allt från DoreDoris /

Radionette

Han skulle in och handla det sista inför påskafton och kom hem med den finaste radion från loppisen längs vägen. Den fungerar inte, men är desto finare att se på.



Radionette var en norsk radiofabrik och ett radiovarumärke. Företaget grundades 1927 som A/S Jan Wessel Radiofabrikk Radionette av Jan Wessel. 1972 slogs de samman med Tandberg och företaget gick i konkurs 1978. (Källa Wikipedia)
#1 / / Susanne:

Men ÅH vad roligt att efterrätten blev uppskattad. Ja, den är godare än man kan tänka sig. :-) Den verkar väldigt god på pappret när man läser om den, men när man sen äter den så blir man ändå överrasklad tycker jag. :-)



Och vilken otroligt fin radio! Som en dröm!

#2 / / Barnens Hjältar:

Åh den är jättefin! kanske går att fixa med?

#3 / / Lotta:

Åh, den är fantastisk! :)

#4 / / Helena:

Oooh så snygg! Och röööd!:)

#5 / / Yenny:

Tittar in på din blogg för första gången och är fast!! Gud så fint ni har och du har verkligen lyckats med det här att blanda gammalt och nytt. Här tittar jag in fler gånger :)

#6 / / vintageRetroPrinsessa:

Ögon godis :)

#7 / / tinajo:

Åh - ja den var fin (och sjunga kan ni ju göra själva så inte gör det något att den är trasig)! :-)

#8 / / pippilotta:

men hallå! FLOTT!!!

#9 / / sofie bn:

oooh! en sån vacker sak! kanske lite släkt med min loppisfyndade radio? (http://fialottajansson.blogspot.com/2010/08/this-beauty-deserves-post-of-her-own.html)

allt gott!

s

#10 / / Villa Viola:

Åhå, vilket otroligt fint skick den är i!

#11 / / Petronella:

Åh, vad cool snygg och fin! Det kanske går att "operera in" en fungerande ny radio i utan att sabba den.. Eller helt enkelt lämna in på reparation? //Petronella

#12 / / maddes färg och form:

ojojoj den där var ju riiiiiiktigt läcker!